РОК ПОРТАЛ
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Страна devil.at.ua » Афиша » «The Global Battle Of the Bands» (2008)
«The Global Battle Of the Bands»
devilДата: Среда, 27.08.2008, 14:46 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 29
Репутация: 0
Статус: Offline
«The Global Battle Of the Bands-2008»

Національна дирекція міжнародного проекту «The Global Battle Of The Bands» розпочинає новий сезон (вже п’ятий за ліком в свiтi та в Україні) та запрошує до участі і співробітництва всіх зацікавленних осіб.

Загальна інформація про конкурс.

В міжнародному проекті “THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS” (GBOB) можуть приймати участь музичні гурти, що грають «наживо» та співають на будь-яких мовах світу музичні твори, які не виконувалися іншими виконавцями.

Склад гурту може становити від 2 до 8 учасників.
Для участі в проекті необхідно належним чином скласти заяву на участь у GBOB та сплатити реєстраційний внесок – 15 фунтів стерлінгів з кожного учасника гурту.

В кожній країні (що є учасником GBOB) під час відбіркових концертів та Нацiонального фiналу, професійним складом журі, обирається переможець (Кращий Новий гурт країни). В Лондоні відбувається світовий фінал, де обирають “Кращій Новий гурт світу”. Головний приз, який отримує переможець, становить $100 000 готівкою.

Ніяких фаворитів, ніяких проплачених "перемог". Цей принцип закладений і суворо виконується організаторами конкурсу GBOB Ltd., а також є частиною контракту національних директорів в кожній країні.

Факти історії

1979 рік.
Конкурс BATTLE BANDS починає проводитися в скандинавських країнах.
Не в останню чергу цьому конкурсу зобов'язані своєю популярністю групи A-HA (Норвегія) і EUROPE (Швеція), які на зорі 80-х брали участь в конкурсі. Перемоги конкурс тоді їм не приніс, але став відмінним стартом.

2004 рік.
Ухвалено рішення реалізовувати транснаціональний проект з єдиним фіналом.
До назви конкурсу додається "GLOBAL“, до складу країн учасниць приєднується Україна.

2004 рік.
Проходить перший Український фінал GBOB у Києві. 17 гуртів-учасників. Переможець – “Оркестр Янки Козир”. Гурти з 16 країн зустрічаються у фіналі в Лондоні. Перемогу святкує гурт з Іспанії.

2005 рік.
Відбіркові тури у 10 містах України. 73 гурти-учасники. Національний фінал у Києві. Переможець – гурт “ТОЛ”. 24 країни представлені на Світовому фіналі. 100 000 доларів отримує гурт з Ірландії. Наш ТОЛ стає четвертим в світі!

2006 рік.
Відбіркові тури у 7 містах. 56 гуртів-учасників. Український фінал у місті Мукачеве, старовинний замок Паланок. Переможці – кияни “Etwas Unders”. 25 команд з усього світу в лондонській “Асторії”. Перемагає гурт з США.

2007 рік.
6 відбіркових турів у 3 містах. 66 гуртів-учасників. Національний фінал у Києві. Переможці – львівсько-київський гурт “АтмАсфера”. 25 команд з всього світу на Світовому фіналі. Наші знову четверті. Перемогу святкує гурт з Фарерських Островів.

Сезон 2008.

Перший этап конкурсу - відбіркові тури містами України.
7 турів пройдуть у вересні-жовтні 2008 р. на таких майданчиках:

Київ, клуб “Бінго” (3 тури: 24, 25, 26 вересня)
Харків, клуб “Форт” (1 тур: 28 вересня)
Львів, Рок-клуб “Старушка” (2 тури: 4 та 5 жовтня)
Ужгород, клуб «Кактус» (1 тур: 4 жовтня)

Виступи у відбіркових турах оцінюються журі та глядачами. До роботи в журі Національною дирекцією запрошуються відомі діячі вітчизняного шоу-бізнесу, продюсери, музиканти, журналісти, музичні критики.

Другий етап – жовтень 2008 року.
Національний Фінал (місце уточнюється).

До боротьби за головний приз офіційно залучаються переможці відбіркових турів та
5 найкращих гуртів попереднього сезону (з 2-го по 6-те місце).
Гурт-переможець їде за рахунок організаторів до Лондону змагатися за головний приз.

Журі Національного Фіналу 2008.

В журі Національних фіналів запрошувались і працювали такі фахівці:

Віктор Придувалов (режисер, кліпмейкер), Олег „Белый” Шевченко (звукорежисер, лідер гурту „White”), Едуард Лозовий (журналіст телеканалу 1+1), Юрій Хусточка (музикант гурту AEsthetic Education), Міла Кравчук (музичний оглядач сайту music.com.ua), Юрко Зелений (упорядник FDR-вістей), Євтушенко Олександр (музичний оглядач), «Птица» (головний редактор журналу ХЗМ), Юрій Молчанов (генеральний продюсер телеканалу ЕНТЕР-МУЗИКА), Євген Мінко (головний редактор журналу «Телекритика»), Марина Круглова (арт-директор міжнародного фестивалю «Чайка»), Олександр Стасов і Олена Кабо (радіо Джем ФМ) та ще багато відомих особистостей та фахівців.

Такі люди зазвичай і визначають “Кращий новий гурт України” - представника країни на Світовому фіналі.

Третій етап.

Триденний Світовий фінал в Лондоні в грудні 2008 року у відомих клубах британської столиці. У цьому році очікується 34 країн-учасниць.
Там і буде обраний кращій новий гурт світу, який отримає грошову винагороду ($100 000 готівкою).
Запрошуємо команди до участі, а глядачів, ЗМІ та професіоналів шоу-бізу до уваги! Саме в цьому проекті можна зустріти велику кількість молодих та амбіційних, талановитих та перспективних, майбутніх зірок рок-сцени.
Проект «The Global Battle Of the Bands» є одним з небагатьох міжнародних конкурсів в Україні та реальним шансом для вітчизняних талантів на визнання і славу не тільки в нашій країні, але і у світі..
Бажаємо всім гуртам гідної участі та перемог!

Реєстрація, подробиці та умови участі на сайтах www.gbob.com.ua або www.gbob.com

Українська дирекція «The Global Battle Of the Bands».

 
Форум » Страна devil.at.ua » Афиша » «The Global Battle Of the Bands» (2008)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный конструктор сайтов - uCoz